subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekoliko zanimljivih predloga iz Brazila!

➡️ BRAZIL: Campeonato Catarinense

🇧🇷 20:30 Avai – Criciuma

TIP: W1 (1.70)

Avai će imati povratak važnih igrača u sastavu, Fabrício Baiano, Romulo, Wellington i Natanael trenirali su opet u timu, nakon povrede i biće na raspolaganju svom treneru. Avai igra dobro na domaćem terenu, na 4 odigrane utakmica primili su samo 1 gol, a postigli 9.

Na drugoj strani, trener Claudio bi trebalo da odmori neke startere kao što su: Arilson (9/0 M), Cristóvão (10/1 D), Éder (4/0 F), Fellipe Mateus (10/2 M) i Rodrigo (10/0 D), jer je prioritet meč u Kupu Brazila protiv Coritibe, koji se igra za 4 dana.

Sve u svemu, Criciuma odmara neka važna imena, samim tim biće prilika za Avai, to da iskoristi. W1 (pobeda domaćina u slučaju nerešenog rezultata, kvota je 1.00) kao „sigurnija“ varijanta. Probaću D2+ (2.65) na manji ulog. Imali su i 2 porelaza, oba u korist Criciume, tako da nije loše probati tip 2-1 (36.00). Srećno!

➡️ BRAZIL: Campeonato Gaucho
🇧🇷 20:30 Yipiranga – Gremio
TIP: GGv3+ (1.55)

Gremio se već kvalifikovao za playoff. Tako da trener Renato Portaluppi šalje tim pun rezervi i omladinaca, jedini igrač iz prošlog meča koji je otputovao je desni bek João Pedro, ostali prvotimci kao i sam trener nisu ni otputovali.

Na drugoj strani, Luizinho Vieira trener domaćih je suspendovan i neće komandovati večeras, tu ulogu imače pomoćnik Luz. Baš kao i Gremio, Ypiranga je takođe obezbedila učešće u polufinalu, pa će neki bitni igrači takođe odmarati, kako bi se pripremili za meč sa Bragantinom u Copa do Brasil. Prvi golman Caique (10/0 GK) je odstutan zbog suspenzije.

Očekujem otvorenu utakmicu, s obzirom da obe ekipe rotiraju sastav, mladi igrači kao i rezerve žele da se dokažu svojim trenerima, baš na ovakvim utakmicama. Igramo tip GGv3+, možda nije loše probati i tip GG (1.75) na manji ulog. Srečno!

➡️ BRAZIL: Campeonato Paulista
🇧🇷 23:00 Palmeiras – Sao Bernardo
TIP: D2+ (1.50)

Palmeiras nije izbubio Allianz Parque 20 utakmica, a za ovaj meč prodato je nešto više od 35.000 karata. Imaju najbolju odbranu u ovom takmičenju i drugi najbolji napad. Abel Ferreira trener Palmeirasa ima na raspolaganju ceo sastav i neće štedeti svoje igrače u ovom ćetvrtfinalu.

Na drugoj strani, Sao Bernardo je imao istorijski uspeh, pasiravši se u četvrtfinalu, ali trener Zandari neće moći da računa na 5 standardnih igrača: Bruno Azevedo (5/0 D), Vitinho (9/0 M), Matheus Salustiano (10/0 D) i Alex Reinaldo (11/1 D) su povredjeni, dok je João Carlos (11/2 F) suspendovan.

Palmeiras mora ovo da iskoristi, prednost je svakako domaći teren, gde imaju seriju odličnih rezultata + gosti imaju problema oko formiranja sastava. Igramo tip D2+ (domaćin postiže 2 ili više golova), nije loše probati na manji ulog tip DI1+&2+ (1.80). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje