petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kaiserslautern pogođen talasom bolesnih igrača!

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga

🇩🇪 18:30 Kaiserslautern – Sandhausen

TIP: na sitno 0-2 (1.90)

Kao i što sam naslov kaže, Kaiserslautern pogođen talasom bolesnih igrača. Kako nemačka štampa objavljuje, tačnije kicker.de, u pitanju je dvocifren broj igrača. Trener Dirk Shuster, nije naveo o kojim igračima je reč.

Izjava trenera Dirk Schuster-a:  „Wir denken Tag und Nacht darüber nach, wie wir es am besten lösen können, aber das ist nicht so einfach. Ich habe das in dieser Form noch nie erlebt“

Prevod: „Danonoćno razmišljamo kako da to najbolje rešimo, ali to nije tako lako. Nikada to nisam doživeo u ovakvom obliku.“

Izvor: https://www.kicker.de/wir-wollen-unbedingt-spielen-schuster-und-die-kreisliga-saetze-941018/artikel

Prema njegovim rečima, još uvek nije sigurno ko će igrati večeras, ali jedno je sigrno da postoje igrači koji nisu ni igrali medjusobno. Pored trenutne situacije, forma je u blagoj krizi, s obzirom na dosadašnje rezultate. Na poslednjih 5 utakmica, zabeležili su učinak od 3 pobede i 2 poraza.

Na drugoj strani u goste im dolazi tim koji se bori za opstanak Sandhausen. Trenuno se nalaze na pretposlednjoj poziciji, tačnije pozicija 17. sa osvojenih 20 bodova, bod manje u odnosu na prvi tim u sigurnoj zoni.

Igra na gostovanjima je slaba. Pored toga napad ne funkcioniše, trenutno su postigli 11 golova u gostima, što je 2. najslabiji učinak u ligi.

Sve u svemu, iako je Kaiserslautern na papiru favorit, ne bih smeo da se kladim na njihovu pobedu. S obzirom da je veliki broj igrača bolesno, a i trenutni sastav nije poznat. Na drugoj strani, Sandhausen se bore za opstanak, ali napad nikako ne funkcioniše, postigli su samo 1 gol na poslednjih 5 utakmica. Samim tim, odlučio sam se za tip 0-2 (0 do 2 golova na meču), ne očekujem efikasnu utakmicu, gledajući trenutno stanje oba tima.

Tome i da dodamo medjusobne mečeve, gde je tip 0-2 golova bio dobitan na 10 od 13 ukupno odigranih duela u 2. Bundesligi. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje