četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nema predaje,idemo napred

Partizan nastavlja negativno da iznenađuje svoje navijače.

Taman kada su svi pomislili da nakon pobede na gostovanju u Lučanima slede bolji dani za Partizan, usledio je novi šok. Usledio je meč na domaćem terenu protiv Radnika iz Surdulice i novo brukanje crno-belih. Radnik je slavio na ovom meču sa 2-1 i tako odneo zlata vredna 3 poena u borbi za opstanak iz Humske, a Partizan bacio u još veći problem. Na početku drugog dela sezone se na sva zvona pričalo o napadu na titulu o stizanju Zvezde, a sada je situacija takva, da crno-belima predstoji grčevita borba za to drugo mesto i plasman u Ligu Šampiona.

Odigrali su crno-beli loš meč, pogotovo prvo poluvreme. Dozvolili su rivalu da postigne dva gola. U nastavku je Duljaj bacio sve karte na napad,ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz i zvižduci malobrojne publike u Humskoj.

Nakon meča Duljaj je bio razočaran rezultatom i izjavio je sledeće:

Moguće da je problem u glavi, ali rezultat se pamti. Dobro je što smo imali mnogo šansi,a čak je i Natho promašio penal. Sada ide reprezentativna pauza i duboka analiza, pa da vidimo šta ćemo dalje. Kao što sam već rekao-nema predaje, idemo napred. Moramo da razmislimo šta je i gde moralo bolje. Da vidimo zašto smo primili gol, jer nekada rezultat ne može da se kontroliše.

Čini se da će ova reprezentativna pauza zaista dobro doći crno-belima koji su nakon ovog kola pali na 3će mesto jer ih je prestigla ekipa TSC-a. Biće radno u Humskoj za vreme ove pauze u to nema sumnje.

Prvenstvo nastavljaju derbijem u Novom Sadu gde gostuju Vojvodini 1. Aprila.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje