nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – E. Braunschweig – F. Dusseldorf

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 E. Braunschweig – F. Dusseldorf X2&2+ (1.50) ✅/ na manji ulog G2+ (1.70)

U klubu Braunschweiga situacija je napeta. Da se vratimo na početak sezone, Michael Schiele je bio trener koji je ostvario promociju sa Braunschweigom i obezbedio opstanak u Cvajti u narednoj sezoni. Bez ikakvog razloga bio je zamenjen, na njegovo mesto došao je Jens Hartel. U nadi da vidimo bolji Braunschweig, desela se skroz suprotna situacija. Na odigranih 10 utakmica ostvarili su samo 1 pobedu (2 remija i 7 poraza). Sa ovakvim učinkom zauzimaju poslednje mesto na tabeli, ujedno je i Jens Hartel dobio otkaz. Ovaj meč će voditi privremeni trener Marc Pfitzner. Napad ne funkcioniše, postigli su samo 6 golova do sada, 3 golova je postigao Anthony Ujah koji je ujedno i najbolji srelac tima. Međutim, njegov nastup večeras nećemo videti, jer je povređen.

Na drugoj strani imamo vrlo kvalitetan Dusseldorf, koji je to dokazao u prošlom meču. Igrali su protiv Kasierslauterna, gde su na poluvremenu imali zaostatak od 2 golova (1:3). Međutim, sve se promenilo u 2. poluvremenu, gde je na kraju Dusseldorf uspeo da preokrene rezultat u svoju korist (4:3). Sa ovom pobedom, igrači dolaze motivisani na ovaj duel.

Sve u svemu, pred prvipremenim trenerom Pfitznerom je težak zadatak. Odbrana je nesigurna, dok napad ne funkcioniše. Na drugoj strani, Dusseldorf je ostvario važnu pobedu u prošlom meču i na ovaj susret dolazi motivisan. Ukoliko ostvare još jednu pobedu, zauzeće lidersku pozicju bar na trenutak. Samim tim naš tip biće X2&2+, kao i na manji ulog G2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje