ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Specijal kartoni 27. oktobar

Nastavljamo i sa predlozima za kartone.

Za danas smo odabrali jedan meč Premijer lige.

21h Kristal Palas-Totenhem

Jedan jako zanimljiv meč je pred nama. Gradski derbi, derbi Londona. Ovakav meč bi mogao da nam donese dosta uzbuđenja i zaista dosta vatre na terenu.

Kristal Palas posebno motivisano igra te mečeve sa rivalima iz Londona. Mnogo su motivisaniji, mnogo zagriženije i temperamentnije igraju te mečeve. Naravno, da takav pristup mečevima često dovodi i do kartona. Ove sezone ih nemaju mnogo, na proseku su od 1.5 po meču,ali kažem, to ne važi za mečeve sa rivalima iz Londona, tu su brojke mnogo veće.

Za razliku od njih, Totenhem je ove sezone jedan od timova sa najviše dobijenih kartona. Oni ove sezone u proseku dobijaju 3.44 žuta kartona po meču, što je zaista mnogo. Samo su Vulfsi ispred njih po tom statstičnom parametru.

Ovaj meč će suditi Andy Madley. Sudija koji je ove sezone dosta lak na kartonima. On je ove sezone na proseku od čak 6.6 žutih kartona po meču, što je za Premijer ligu zaista visok procenat.

Prethodni meč ovih timova je završen sa čak 8 kartona, što samo objašnjava gore napisane reči.

Jeste malo rizično na ovu ligu igrati na 5.5,ali vredi probati. Ko neće da reskira, nek proba na 4.5 da li odmah, ili da sačeka u live-u da kvota malo poraste.

Predlog: više od 5.5 kartona @ 1.84 meridijan,maxbet (u maxbetu se ne računaju crveni kartoni)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje