ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – FC Schalke 04 – Holstein Kiel

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 FC Schalke 04 – Holstein Kiel GG (1.53)/ na manji ulog GG3+ (1.78)

Schalke je ispao prošle sezone iz najvećeg Nemačkog takmičenja Bundesligu. Kao glavni cilj isticao se ekspresan povratak. Međutim, tvrdnja je jedno, a stvarnost sasvim nešto drugo. Stvari svakako ne idu glatko sa Schalke-om. Ubedljiv poraz u prvom kolu od HSV-a (5:3), zatim pobeda nad Kaiserslautern-om (3:0), vezali su još jednu pobedu u kupu protiv Braunschweig-a (1:3). Taman kada su stvari dobro krenule, Brauschweig ih je savladao u ligaškom meču na domaćem terenu minimalnim rezultatom (1:0). Napad donekle funkcioniše, međutim u odbrani još treba da porade, jer su primili 6 golova na 3 odigranih utakmica.

U goste im dolazi nezgodan protivnik, Holstein Kiel. Kiel takođe muči odbrana. 5 postignutih i 5 primljenih golova. Uprkos velikih kadrovskih promena tokom transfer tržišta, Kiel se dobro snalazi. Prvi poraz su iskusili prošlog vikenda, gde ih je Magdeburg savladao rezultatom (4:2). Ekipa je generalno na tom meču pravila puno greške, gde su protivnici na pravi način to iskoristili. Samim tim trener Marcel Rapp imao je domaći zadatak. Videćemo kako će se snaći večeras protiv bivšeg Bundesligaša.

Sve u svemu, sastaju se dva tima sa problematičnim odbranama i efikasnim napadom. Kada je ovakva situacija u pitanju, kladićemo se na golove. Tačnije da će oba tima postići bar 1 gol. Isto tako nije loše probati tip GG&3+ na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje