sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – SC Paderborn – 1. FC Kaiserslautern

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 SC Paderborn – 1. FC Kaiserslautern 1X&2+ (1.60)/ na manji ulog D2+ (1.75)

Zapravo, ništa se toliko nije promenilo u igri Paderborna već sezonama unazad. Napad je njihovo glavno oružije, mada treba još poraditi. Na odigrana 3 meča, iskusili su pobedu, remi a i poraz. Poraz u prvom kolu od Greuther Furtha (5:0), dao im je jasan domaći zadatak. Odmah nakon toga viđena je promena, remi sa Osnabruckom (1:1), ubedljiva pobeda u kupu, protiv niželigaša E. Cottbusa (7:0) i pobeda u gostima u 3. kolu sa Fortunom iz Dusseldorfa (1:2), povećala je moral igračima pred ovu utakmicu.

Kaiserslautern je konačno ostvari pobedu u novoj sezonu, gde su u prošlom kolu savladali promovisanog Elversberg-a (3:2). Međutim da li će uspeti da prekinu lošu seriju na gostovanjima, gde nisu ostvarili pobedu na poslednjih 9 gostovanja, ostaje da vidimo večeras. Uzgred, ove sezone i dalje čekaju na svoj prvi gol u gostima.

Statistički gledano, trener Kaiserslautern-a Dirk Schuster nije uspeo da pobedi Paderborn na poslednjih 5 međusobnih duela kao trener. Uostalom, Paderborn je bio napadački vrlo raspoložen na domaćem terenu prošle sezone, gde su ujedno postigli najviše golova od svih timova u ligi. Večeras smo na strani domaćina, s obzirom na negativnu formu Kaiserslauterna u gostima. Samim tim igramo sigurniju varijantu 1X&2+, kao i na manji ulog D2+. Možda nije loše, probati i prelaz 2-1 (25.00), jer su imalu jedan u korist Kaiserslautern-a. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje