petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Fortuna Düsseldorf – Karlsruher

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Fortuna Düsseldorf – Karlsruher 3+ (1.65) ✅/ na sitno D2+ (1.90)

Vraća nam se Cvajta. Na programu je 5. kolo, gde se sastaju Fortuna Düsseldorf i Karlsruher.

Fortuna je doživela samo 1 poraz na poslednjih 9 utakmica, ako uzmemo u obzir i prošlu sezonu. Ove sezone, porazio ih je samo Paderborn, međutim generalno u dobroj su formi, što su i potvrdili na poslednjem ligaškom meču. Savladali su Elversberg u gostima ubedljivim rezultatom 0:5.

Na drugoj strani, Karlsruher ima isti broj bodova kao i njihov protivnik. Samopouzdanje su povratili u prošlom kolu, jer su prekinuli seriju od 3 utakmice bez pobede. Savladali su na domaćem terenu Braunschweig na domaćem terenu (2:0). Generalno, problem iz prošle sezone bila su gostovanja, što se i nastavilo u ovoj. Konkretno odbrana koja je propustala mnogo golova.

Sve u svemu, obe ekipe žele da ostvare još jednu pobedu u nizu, samim tim trebali bi da vidimo otvorenu utakmicu, jer golovi ne bi trebali da manjkaju. Kao glavni tip igramo 3+. Karlsruher ima negativnu seriju protiv Fortune, jedan pobeda na poslednjih 10 međusobnih mečeva, a tu je i problematična odbrana na gostovanjima, samim tim jasno je zašto kladionice favorizuju domaćina. Tako da nije loše probati tip D2+ na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje