četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 01. septembar

Novi mesec, novi predlog. Za danas smo spremili jedan predlog za vas.

19:30 Kadiz-Viljareal

Danas ćemo probati sa jednim predlogom iz La lige. La liga je takmičenje u kojem nema praviše kornera, ne spadaju u red liga sa mnogo kornera, jer se igra drugačijim stilom. Upstalom kad ste čuli da Španci daju gol iz kornera, glavnom, jako retko. Šalu na stranu. Ipak, opet ima i ovde izuzetaka, ima timova na čijim mečevima bude solidan broj kornera i to ćemo pokušati da iskoristimo.

Kadiz nije favorit na ovom meču, očekuje se inferiornija uloga,ali opet to ne mora ništa da znači. Ove sezone u tri kola koliko su odigrali, na svakom je bilo dosta kornera. Prosek kornera na njihovim mečevima je 9.33

Sa druge strane imamo Viljareal, ekipu na čijim mečevima pada dosta kornera, u proseku čak 10.6, što uostalom i nije previše čudno, jer je Viljareal tim koji igra jako ofanzivno. Oni napadaju rivala od prvog do poslednjeg minuta. Mnogo šuteva ka golu rivala, mnogo ubacivanja, a to sve često dovodi i do kornera.

Prethodne sezone su ova dva tima odigrala dva meča i na oba je bilo dosta kornera. Na jednom je bilo 11, a na drugom 13 kornera.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.55 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje