nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Fortuna Dusseldorf – Wehen

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Fortuna Dusseldorf – Wehen 1 (1.60)

Nakon što su u utorak savladali Unterhaching u kupu na produžetke ukupnim rezultatom 3:6, Fortuna iz Dusseldorfa može se sada fokusirati na naredni ligaški zadatak. Trenutna situacija izgleda odlično, kada je pozicija na tabeli u pitanju. Zauzimaju 2. poziciju sa 2 bodova manje u odnosu na St. Pauli trenutnog lidera. Stabilni su na svim frontovima, imaju 2. odbranu lige sa primljenih 11 golova, kao i 2. najefikasniji napad sa postignutih 23 golova.

Na drugoj strani u goste im dolazi Wehen, tim koji je trenutno u dobroj formi. Na poslednja 3 meča nisu izgubili, 2 pobede i 1 remi sa HSV-om. Tako da zauzimaju 11. poziciju sa 5 bodova više u odnosu na Schalke, prvi tim u opasnoj zoni. Odbrana je jedna od najboljih u donjem delu tabele, dok napad nije tako efikasan.

Sve u svemu, sastaju se 2 tima koja su u poslednje vreme beležila dobre rezultate. Fortuna je ipak favorit, jer na domaćem terenu imaju samo 1 poraz u svim takmičenjima na poslednjih 20 mečeva. Na drugoj strani, Wehen je na gostovanjima ukupno prikupio 6 bodova na 5 odigranih utakmica (2 pobede i 3 poraza). Pobedom na domaćem terenu Fortuna zauzima lidersku poziciju, bar na trenutak, samim tim podržaćemo ih u ovom meču. Igramo tip 1. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje