petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hannover – E. Braunschweig

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Hannover – E. Braunschweig D2+ (1.52)/ na manji ulog DI1+&2+ (1.85)

Honnoveru ide ove sezone, sa osvojenih 18 bodova, zauzimaju visoku 5. poziciju. Mogu se takođe pohvaliti dobrim partijama na domaćem terenu, gde imaju 3 vezane pobede. Napad je glavni adut, jedan od najefikasnijih u ligi sa postignutih 24 golova na 11 odigranih utakmica. U slučaju pobede, mogu da zauzmu 3. poziciju na tabeli po prvi put u ovoj sezoni.

Sa druge strane, teška situacija kod Braunschweiga. Igraju svoju najgoru sezonu u njihovoj istoriji 2. Bundeslige. Trenutno nisu uspeli da ostvare pobedu na poslednjih 8 ligaških mečeva (6 poraza i 2 remija). Sa ovakvim učinkom jasno je zašto se nalaze na poslednjoj poziciji (5 osvojenih bodova).

Sve u svemu, Hannover će sve učiniti da dobije ovaj meč. Napadački su u poslednje vreme bili vrlo raspoloženi. Žele da iskoriste prednost domaćeg terena i uz pomoć svojih navijača ostvare važnu pobedu, koja ih vodi na vrhu tabele. Na drugoj strani, ništa se nije promenilo kod Braunschweiga, motivacije kao i da nema, s obzirom na seriju loših rezultata. Na gostovanjima nisu osvojili nijedan bod na 5 odigranih utakmica i u proseku primali po 2 gola. S obzirom na ovakvu situaciju, igramo tip D2+, kao i na manji ulog DI1+&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje