nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hansa Rostock – Hertha

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Hansa Rostock – Hertha X2&2+ (1.72)/ na manji ulog G2+ (1.95)

Hansa nije u dobroj formi. U proteklom periodu, uspeli su da ostvare samo jednu pobedu na poslednjih 8 takmičarskih utakmica (7 poraza). U sredu su morali da igraju 120 minuta u kupu protiv Nurnberga, gde su takođe poraženi, ukupnim rezultatom 2:3.

Na drugoj strani, Hertha je još više podigla svoj moral u prošlom meču, gde u u kupu savladali Mainz ubedljivim rezultatom 3:0. Forma ide uzlaznom putanjom, 4 pobede na poslednjih 5 mečeva u svim takmičenjima (1 poraz). Zasluge idu najboljem strelcu tima, ujedno i lige Harisu Tabakoviću, koji je do sada 9 puta zatresao mrežu svojih protivnika. Hertha je takođe najbolja u iskorišćavanju velikih prilika u ovoj sezoni.

Sve u svemu, kada stavimo sve na papir, Hertha im veće šanse da izađe kao pobednik. Hansa nije toliko motivisana, s obzirom na trenutnu formu. Na drugoj strani, Hertha nastavlja sa svojim dobrim partijama. Napad je igrao glavnu ulogu u poslednje vreme, postigli su bar 1 gol na poslednjih 10 utakmica. Podržaćemo goste danas, kao glavni tip igramo X2&2+, dok na manji ulog nije loše probati G2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje