nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hannover – Hertha

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Hannover – Hertha GG (1.60) ✅/ GG&I1+ (1.88)

Napad je glavno oružje oba tima. Hannover trenutno ima najbolji napad lige, sa postignutih 26 golova. Na drugoj strani Hertha zaostaje 2 gola, samim tim pozicionirani su na 3. mestu po efikasnosti u napadu.

Nedavno je Hannover pokazao dobru igru na domaćem terenu. Na 6 odigranih utakmica imaju učinak od 4 pobede, 1 remija i 1 poraza. Ukupno su prikupili 22 bodova, tako da se trenutno nalaze na 4. poziciji. Ove sezone su imali najbolji start u 2. Bundesligi u poslednjih 7 sezona.

Na drugoj strani, Hertha je imala turbulentnu sezonu. Mnogo se toga promenilo tokom leta, međutim do sada su ostavili dobar utisak. Tabaković, Reese i Winkler dobro funkcionišu u napadu. Trenutno su 2. najbolji tim po stvorenim šansama, odmah iza HSV-a. Međutim, odbrani je u nekoliko navrata nedostajala sigurnost, uglavnom kada su u pitanju mečevi na strani.

Sve u svemu, obe ekipe gaje sličan stil igre, napadački. S obzirom da je pad koncentracije glavni problem oba tima u odbrani, igramo tip GG. Moram napomenuti, da su Hannover i Hertha dva najbolja tima po pitanju efikasnosti u I poluvremenu, samim tim nije loše probati na manji ulog tip GG&I1+ (1.88). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje