ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 24. novembar 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Hvidovre – Vejle (Danska – Superliga)

Za danas izdvajamo utakmicu šestnaestog kola danske Superlige u okviru koje će se sastati dva tima sa dna tabele, poslednji Hvidovre IF i pretposlednji Vejle. Ove dve ekipe su se od juna 2020. godine sastale ukupno 8 puta, a zanimljivo je da su nam od tada priredili tri prelaza (sva tri u korist Vejlea), dok su na poslednjem odigranom meču napravili klasičan preokret – gost je vodio u 39. minutu da bi domaćin okrenuo na 2:1 golovima u 42. i u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena. S obzirom na to da je od poslednjeg velikog prelaza prošlo više od godinu dana možda je danas prava prilika da ponovo zalome.

Koji su vaši „potencijalni prelazi“ za danas?

2-1 (40,00) / 1-2 (30,00) / PR1 (14,00) / PR2 (9,50) – 1:1 (1:1)

Međusobne utakmice: Hvidovre IF – Vejle (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje