ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hansa Rostock – VfL Osnabrück

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 Hansa Rostock – Osnabrück GG (1.68)

Hansa Rostock je doživela prvi poraz u novoj sezonu. U prošlom meču, Hannover ih je savladao u gostima (1:2). Danas imaju popravni. Pokušaće da se iskupe navijačima, pobedom u ovom meču. Generalno gledano do sada, Hansa je dosta toga popravila u igri. Dolaskom trenera Alois Schwartz tim se značajno ofanzivno poboljšao. Na 10 od 13 utakmica od njegovog dolaska, Hansa Rostock je bar jednom ugrozila protivnika. Stadion je već raspordat, nešto više od 27000 rasprodatih karata.

Osnabrück na drugoj strani je potrebna odbrambena stabilnost. Na 3 odigrane utakmice primili su 7 golova i osvojili samo 1 bod. Napadački gledano, 5 postignuta na 3 odigrane ligaške utakmice i nije tako loše. Takođe, moram napomenuti da je igra vrlo promenljiva. Dva puta su uspeli da nadoknade rezultat protiv Karlsruher-a, dok su protiv Nurnberga gubili 0:3 i uspeli da prirede uzbudljivu završnicu, kada je napadač Contenh postigao 2 gola za 2 minuta. Sve u svemu vrlo nepredvidiva ekipa.

Na kraju krajeva, očekuje nas vrlo zanimljiva utakmica Ostseestadionu. Hansa će imati priliku da popravi stvari i ponovo obraduje svoje navijače. Osnabrück sa druge strane, želi da napusti donji deo tabele i ostvari svoju prvu pobedu u novoj sezoni. Sa formacijom 4-3-3 očekujem ofanzivnog gosta, tako da je moj tip za ovaj meč GG. Ako neko voli prelaze, može probati u oba smera 2-1 (30.00)/1-2 (40.00), jer je već jedan viđen u korist Osnabrücka. Srećno!

FT:2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje