nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – SV Elversberg – Fortuna Düsseldorf

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 SV Elversberg – Fortuna Düsseldorf GG (1.53)/ na sitno GG&3+ (1.85)

Velike ambicije su bile za Fortunu iz Düsseldorf-a na početku sezone. Medjutim stvari su se malo teže odvijale. Na 3 odigrana meča, osvojili su samo 4 bodova. U ovom meču žele da opravdaju ulogu favorita, samim tim staviće Elversberg pod pritiskom od samog starta, ali isto tako moraju biti kompaktni u defanzivi, što je dodatno teži zadatak.

Na drugoj strani, Elversberg je krenuo obećavajuće. Remi sa Hannover-om u 1. kolu dao je vetar u ledja igračima. Međutim, hladan tuš je usledio naredne 3 utakmice, gde su na svim bili poraženi, uključujući meč sa Mainz-om u kupu. Problem leži u odbrani, koja je na 3 poslednje ligaške utakmice, primila 7 golova. Sama njihova igra je ofanzivna, vole da se nađu na protivničkoj polovini i stvaraju dosta prilika, međutim mnoge prilike u novoj sezoni nisu bile iskorišćene.

Sve u svemu, ovo je prva njihova medjusobna utakmica u profesionalnom fudbalu. Obe ekipe nisu u najboljim formama i žele da to što pre promene. Očekujem otvorenu utakmicu, pre svega obe ekipe igraju ofanzivno. Eleversberg je nezgodan protivnik i mislim da će uspeti bar jednom da ugrozi gol Düsseldorf-a. Na drugoj strani, kvalitet je na strani gostiju koji žele da se vrate na pravi kolosek. Tako da će moj tip biti GG. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje