subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Hetrha – E. Braunschweig

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Hertha – E. Braunschweig 1 (1.68) ✅/ na manji ulog Haris Tabaković postiže gol (2.62)

Doskorašnji Bundesligaš Hertha nije želela ovakav početak, međutim realnost je takva. Samo 1 pobeda na poslednjih 5 mečeva, sa ovakvim učinkom zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli. Moglo bi se reći donekle i očekivano, jer su tokom prelaznog roka mnogi igrači pristigli, tako da na homogenost još uvek treba da rade. Zanimljivo da su svih 9 golova, postigli novi igrači. Reprezentativna pauza je dobro došla za celokupan kolektiv.

Na drugoj strani, Braunschweig nije ništa bolji od svog današnjeg protivnika. Baš kao i Hertha, Braunschweig takođe ima samo 1 pobedu na odigranih 5 mečeva. Na početku sezone, akcenat je stavljen na opstanak u sezoni. Glavni problem koji se nastavio iz prošle sezone su gostojući tereni. Na poslednjih 13 mečeva, ostvarili su samo 1 pobedu. Ove sezone izgubljena su 2 gostovanja, protiv Karlsruhera i Magdeburga. Drugi problem je ofanzivna strana ekipe, odnosno napad, koji je postigao samo 3 golova. Ujedno i najgori napad u ligi.

Pre nekoliko godina, tačnije sezone 2012 oba tima su u istoj sezoni ostvarila plasman u Bundesligu. 11 godina kasnije sastaju se u 2. najjačoj ligi Nemačke. Na ovoj utakmici, favorit je bivši Bundesligaš Hertha. Evo i nekoliko razloga zašto. Hertha nije poražena na 7 drugoligaških utakmica protiv Brauschweiga (3 pobede i 4 remija). Pored toga na domaćem terenu, kada su u pitanju mečevi u Cvajti, na poslednjih 20 utakmica izgubili su samo jednom. Braunschweiga na drugoj strani, muče gostovanja. Ostvarili su samo 1 pobedu na poslednjih 13 mečeva. Sve u svemu, naša prognoza ide u pravcu Stare Dame, samim tim naš tip biće pobeda Herthe.

Ako neko želi više da rizikuje, savetujemo tip Haris Tabaković postiže gol. Naime, Haris Tabaković je novi igrač Herthe, od ove sezone. Došao je iz Austrije Wienn i u novom klubu postigao 2 golova na 2 odigrana meča. U slučaju da postigne i 3. uzastopni gol izjednačiće se sa Sami Allaguiem, kome je to pošlo za rukom 2013. godine. Podražaćemo ga u izjednačenju rekorda. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje