subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – Mannheim – Ulm

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 16:30 Mannheim – Ulm na manji ulog D2+ (1.85)

Nakod 3 mečeva bez pobede, usledila je reakcija Mannheima, gde su vezali 2 pobede, na poslednje 2 utakmice. Svakako da su motivisani pred ovaj duel s obzirom na ostvareni učinak. Glavno oružje prošle sezone bio je domaći teren, gde su na kraju sezone imali najbolji učinak od svih timova u ligi. Ove sezone na domaćem terenu nisu poraženi, svakako će pokušati to da iskoriste i danas.

Na drugoj strani, moramo odati priznanje Ulmu. Promovisani klub je sasvim dobro krenuo u novu sezonu. Na 5 odigranih utakmica imaju učinak od 2 pobede 2 remija i 1 poraza. Na domaćem terenu ostvarili su 2 pobede i 1 remi, međutim na gostovanjima odbrana nije pokazala stabilnost, izgubili su od Unterhachinga i remizirali sa ne tako snažnim Duisburgom.

Sve u svemu, ako pogledamo međusobne mečeve, Ulm se nikako nije snalazio na gostovanju Mannheimu. Na 24 odigrana meča 17 su izgubili. Ako na to dodamo dosadašnji učinak na gostovanjima, imaće težak zadatak ispred sebe. Na drugoj strani, Mannheim u naletu. Nastoje da ostvare 3. vezanu pobedu ove sezone. Igraju pred svojim navijačima, gde su tradicionalno vrlo ubedljivi. Prosečno na domaćem terenu postizali su 2 golova po meču. Sasvim je moguće da se to ponovi i danas. Probaćemo sa tipom D2+ na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje