nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – HSV – Fortuna Dusseldorf

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 HSV – Fortuna Dusseldorf 1X&2+ (1.55)/ na manji ulog D2+ (1.65)

Tradicija se nastavila, HSV je izgubio oba meča od timova koji su izborili promociju u cvajti. Da stvar bude gora, bila su to 2 uzastopna poraza. Sada je vreme da reaguju pred domaćom publikom. Na domaćem terenu nisu izgubili prethodnih 13 utakmica. Trener Tim Walter je dodatno povećao intezitet treninga pred ovaj susret.

U goste im dolazi trenutni lider Fortuna Dusseldorf. Imaju samo bod više u odnosu na HSV. Nakon serije od 3 pobede u prošlom kolu, igrali su nerešeno sa Hannoverom. Generalno imaju slab učinak protiv HSV-a, pogotovo kada gostuju. Nisu uspeli da ostvare pobedu na poslednja 9 gostovanja.

Uprkos što je Fortuna u dobroj formi, HSV je znatno jači kada igra pred svojim navijačima, to dokazuju i trenutni rezultati. Volksparkstadion biće ispunjen do poslednjeg mesta, 57.000 navijača. Očekuje se reakcija domaćina nakon 2 vezana poraza, učiniće sve da ostvare pobedu večeras. Mislim da će krenuti od samog starta ofanzivno, tako da možemo očekivati golove. Na to, da dodamo i tradiciju koju imaju protiv Fortune, mislim da vredi probati tip 1X&2+. Do sada smo ispratili 2 puta HSV i na oba meča nismo imali sreće, nadamo se da će nas ovog puta ispoštovati. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje