ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Paderborn – Schalke

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Paderborn – Schalke na manji ulog 0-3 (1.70)/ X (4.00)

Ako pogledamo tabelu, niko nije ni zamišljao ovakvu situaciju na početku sezone. Dva kandidata za titulu se nalaze na samom dnu tabele.

Paderborn trenutno ima 8 osvojenih bodova, na 7 odigranih utakmica, tako da su pozicionirani na 15. poziciji. Odbrana nije obavljala svoj zadatak, jer još uvek nisu sačuvali svoj gol u ovoj sezoni, ako na to dodamo i prošlu sezonu. Primili su bar 1 gol na poslednjih 13 utakmica. Pokušaće da stvari poprave protiv bivšeg Bundesligaša.

Schalke na drugoj strani, zauzima poziciju niže u odnosu na svog protivnika, sa 7 osvojenih bodova. S obzirom na ovakav učinak, trener Thomas Reis je spakovao kofere. Na ovom susretu, tim će voditi privremeni trener Matthias Kreutzer. Sa 15 primljenih golova do sada, imaju drugu najgoru odbranu u ligi, odmah iza Osnabrucka.

Sve u svemu, očekuje nas vrlo zanimljiv duel. S obzirom na ranjive odbrane oba tima, sve ukazuje na goledau, ali mislim da neće biti tako. Pre svega, obe ekipe moraju oprezno da udju u ovaj meč, jer još jedan poraz nekome ne odgovara. Tip 0-3 golova ima sasvim solidnu kvotu. Uostalom i na međusobnim mečevima nisu izgledali raspucano, na 7 od ukupno 8 odigranih ligaških mečeva, videli smo manje od 3 golova. Probacemo istu varijantu i veceras, kao i na manji ulog X. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje