nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 2. Bundesliga – Najava i prognoza utakmice Holstein Kiel – Arminia Bielefeld

Domaćin želi da prekine crnu seriju, na drugoj strani gosti dolaze sa dobrom formom pod komandom novog trenera i žele da napuste opasnu zonu. Sa početkom od 13:00h na Holstein Stadionu, sastaće se Kiel i Arminia Bielefeld.

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 Holstein Kiel – Arminia Bielefeld
TIP: GG (1.65)

Holstein Kiel je na domaćem terenu 3 puta zaredom ostao bez pobede. U ovom meču navijači očekuju pobedu. Zauzimaju 10. poziciju na tabeli sa osvojenih 34 bodova. Odbarna nije na visini zadatka, jer je propustila bar 1 gol na 9 od poslednjih 10 ligaških mečeva.

Na drugoj strani, Bielefeld je počeo da se budi. Iako su do sada promenili 3 trenra, poslednji daje rezultate. Uwe Koschinat od kako je preuzeo tim, nije izgubio (1 pobeda i 2 remija). Cilj ove sezone je svakako opstanak. Trenutno zazuzimaju prvu poziciju u opasnoj zoni (16. pozicija) sa osvojenih 25 bodova. Imaju bod zaostatka u odnosu na J. Regensburg-om.

Sve u svemu, Kiel u lošoj formi i potrebna je pobeda kako bi se loša serija prekinula. Na drugoj strani Arminia Bielefeld je konačno popravila formu i želi da napusti opasnu zonu. Mislim da ćemo videti bar 1 gol u obe mreže. Tip GG je takođe bio dobitan na 8 od poslednjih 9 međusobnih mečeva. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje