utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 3. Liga – Najava i prognoza utakmice Osnabrück – D. Dresden

Postaje vrlo zanimljivo u Nemačkoj 3. Ligi. Danas se sastaju dva tima koja se bore za eventualnu promociju, Osnabrück i Dinamo Dresden.

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 13:00 Osnabrück – Dinamo Dresden
TIP: 3+ (1.65)

Ne treba puno trošiti reči, svakako najzanimljivija utakmica ovog kola. Osnabrück trenutno na 4. poziciji sa osvojenim 51 bodom. Sa serijom odličnih rezultata u 2. polovini sezone, uključili su se u borbu za promociju. Na poslednjih 10 ligaških mečeva, imaju samo 1 poraz.

Na drugoj strani, Dinamo Dresden je odmah iza Osnabrück-a, poziciju niže, sa jednim bodom zaostatka. U pogledu forme, imaju isti učinak baš kao njihov današnji protivnik 1 poraz na poslednjih 10 utakmica. Jedini poraz viđen je u prošlom kolu, kada ih je Bayreuth iznenadio u gostima. Čovek koji je većinom zaslužan ove sezone je napadač Ahmet Arslan sa postignutih 17 golova, ujedno i najbolji strelac lige.

Sve u svemu, očekujem otvorenu utakmicu. Pre svega što remi ne odgovara nikome. Oba tima igraju dosta ofanzivno i po kvalitetu dosta su slični. Međusobni mečevi takođe pokazuju da je sama igra otvorena, gde je tip 3+ bio dobitan na poslednjih 7 susreta. Podržaćemo ih i danas i nadamo se efikasnom meču. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje