nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Treća uzastopna pobeda za domaćina?

➡️ BRAZIL: Serie B
🇧🇷 02:00 Santos – Guarani na manji ulog D2+ (1.75)

Santos sa 2 pobede na 2 odigrane utakmice, jasan je cilj, ekspresan povratak u Brazilskoj Eliti. Sanstos je imao dovoljno vremena da se pripremi za ovaj meč, ujedno su iskoristili slobodno vreme da oporave neke igrače. U ovom slučaju, Pedrinho se oporavio. Uostalom trener Carille imaće sve igrače iz startne postave, koji su igrali do sada.

Sa druge strane, Guarani loše startovao sezonu, 2 utakmice 2 poraza. Samim tim Oliveira je dobio otkaz, a na njegovom mestu došao je Júnior Rocha, koji će debitovati večeras. Glavna promene biće u formaciji, formacija koja počinje sa 3 defanzivca. Generalno postoji loša organizacija upravo u odbrani, dok napad nije pokazao efikasnost u prošlom meču, gde su imali preko 30 šuta ka golu Chape-a.

Sve u svemu, kladimo se da će Santos postići bar 2 gola. Na domaćem terenu, Santos konstanto vrši pritisak na svoje protivnike. S obzirom da su ostvarili dve vezane pobede, igrači su pripremljeni i motivisani. Sa druge strane Guarani promenio trenera, međutim da li je novi trener imao dovoljno vremena da popravi sve nedostatke ostaje pitanje. Odabrana sa 3 defanzivca, može da ostavi prostora protivnikovim napadačima. Kada uzmemo sve u obzir, igramo na manji ulog tip D2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje