ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Osnabruck – HSV

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Osnabruck – HSV G2+ (1.50)

Osnabrucku je ovo najslabija sezona u Cvajti, ako pogledamo njihovu istoriju. Na odigranih 6 utakmica, osvojili su samo 1 bod, tako da je jasno zašto se nalaze na poslednjoj poziciji. Na prošlom meču doživeli su ubedljivi poraz od Hannovera (7:0). Sa ovim učinkom imaju najgoru odbranu u ligi sa primljenih 17 golova.

Na drugoj strani HSV je savladan po prvi put ove sezone u prošlom meču. Porazio ih je Elversberg rezultatom 2:1. Ovo je ujedno i 3. poraz od novopromovisanih timova. Uprkos tom porazu, HSV deli lidersku poziciju sa Fortunom iz Dusseldorfa. Generalno imaju dobar start u ovoj sezoni i jedni su od glavnih favorita za plasman u Bundesligu.

Sve u svemu, Osnabrucku trenutno ništa ne ide od ruke, a neka promena se ne nazire u skorijoj budućnosti. Jedni što im ide u prilog što se ovoga duela tiče, jesu međusobni mečevi. Osnabruck nije poražen od HSV-a još od 2009. godine. Međutim to se danas može promeniti. S obzirom, koliko su gosti bili izuzetno udeljivi ove sezone. Favorit je svakako HSV, koji želi što pre da zaboravi poraz iz prošlog kola. S obzirom na ubedljivi napad gostiju igramo tip G2+, kao i na manji ulog GI1+&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje