sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Magdeburg – Paderborn

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Magdeburg – Paderborn 3+ (1.50)

Na startu 7. kola Nemačke 2. Bundeslige, sastaju se Magdeburg i Paderborn.

Magdeburg je ostao bez bodova u prošlom kolu. Schalke ih je savladao na domaćem terenu 4:3. Iako su u jednom trenutku imali prednost na semaforu, crveni karton Hebera doprineo je da Magdeburg ostane bez bodova. Sa 11 osvojenih bodova na 6 odigranih utakmica, zauzimaju 5. poziciju na tabeli. Ono što je zanimljivo, jeste prosek golova. U proseku smo vidjali 4.7 golova na dosadašnjim odigranim utakmicama.

Na drugoj strani, još jedan favorizovani tim na početku ove sezone za osvajanje titule nije opravdao očekivanja. Paderborn su svi očekivali da snažno napadne u ovoj sezoni, međutim tako u praksi nije bio slučaj. Od mogućih 18 bodova, prikupili su samo 7 bodova, samim tim zauzimaju 14. poziciju na tabeli. Kao glavni problem ističe se odbrana, koja nije uspela da sačuva svoj gol, na poslednjih 12 drugoligaških utakmica.

Sve u svemu, jasano je zašto kladionice favorizuju Magdeburg. Na 2 odigrane utakmice pred domaćom publikom osvojili su maksimalan broj bodova. Na drugoj strani Paderborn je vratio svoju motivaciju u prošlom meču, gde su savladali Wehen. Sastaju se dve ofanzivno dobro potkovane ekipe, takođe obe ekipe imaju defanzivnih problema, tako da golovi ne bi trebalo da izostanu. Kao glavni tip igramo 3+, takođe nije loše probati i tip GG&3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje