nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Osnabruck – Magdeburg

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:00 Osnabruck – Magdeburg 3+ (1.60)

Osnabruck je trnutno najslabija karika u 2. Bundesligi. Na odigranih 13 utakmica, osvojili su samo 7 bodova i uspeli da ostvare samo 1 pobedu. Saradnja sa trenreom Tobias Schweinsteigerom je prekinuta. Novi trener još uvek nije pronađen, tako da će na današnjem meču tim voditi dva pomoćna trenera Martin Heck i Tim Danneberg. Osnabruck je takođe postavio još jedan negativni rekord. Primili su bar 1 gol na poslednjih 29 ligaških utakmica, što je ujedno najduži niz u istoriji 2. Bundeslige.

Sa druge strane, statistika pokazuje da je i Magdeburg u pravoj krizi. Imali su dobar početak sezone, međutim u poslednje vreme, tačnije na poslednjih 8 utakmica nisu uspeli da ostvare pobedu. Na odigranih 13 utakmica, samo su jednom uspeli da sačuvaju svoju mrežu, što pokazuje da odbrana i nije tako stabilna. Na gostovanjima ove sezone ostvarili su samo 1 pobedu na 7 odigranih utakmica.

Sve u svemu, sastaju se dva tima koja su očigledno u krizi. Osnabruck je otpustio trenra i uzda se da će 2 pomoćnika uspeti da ostvare pozitivan rezulat. Sa druge strane, Magdeburg čeka na pobedu već 8 utakmica i sasvim sigurno putuje u nadi da prekine negativni niz. S obzirom na ranjive odbrane oba tima, golovi ne bi trebalo da manjkaju, samim tim igramo tip na manji ulog 3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje