četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG“ je bio dobitan čak 10 puta u nizu!

Večeras od 22 sata po našem vremenu odigraće se utakmica 18. kola honduraske Lige Nacional (Apertura) u kojoj će se sastati CD Marathon i Lobos UPNFM.

CD Marathon je u ovom trenutku 3. tim na tabeli, pošto je na prethodnih 17 mečeva ostvario 9 pobeda, 2 remija i 6 poraza, pritom osvojivši ukupno 29 poena.

Sa druge strane, Lobos UPNFM je sakupio samo 15 bodova, uz skor od 4 pobede, 3 remija i 10 poraza, zbog čega se sada nalazi na pretposlednjoj, 9. poziciji.

Međusobne utakmice: Marathon – UPNFM (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe iza sebe imaju vrlo zanimljiv niz rezultata, koji je definitivno netipičan za ovu ligu. Naime, golove sa obe strane smo videli na svakoj od prethodnih 10 utakmica između CD Marathona i Lobos UPNFM-a, koje su odigrane u periodu od aprila 2021. do septembra 2023. godine, a ukoliko mislite da će taj niz biti nastavljen novi “GG“ možete odigrati po kvoti 1,88.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje