sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – 1. FC Saarbrücken – SC Verl

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 1. FC Saarbrücken – SC Verl na manji ulog D2+ (1.65) ✅ / DI1+&2+ (1.95) ✅ 

Oba tima nisu startovala onako kako su priželjkivali. Saarbrücken sa remijem i porazom, dok je Verl poslednji sa dva poraza i 0 bodova.

Kadrovski gledano Saarbrücken je kvalitetniji tim, samo je potrebno da taj potencijal koji imaju, usmere na pravi način. Tokom prošle sezone generalno su bili solidan domaćin.

Na drugoj strani, Verl nije uspeo da pronađe adekvatne zamene za odlaske nekih igrača iz prošle sezone. Pore toga Mitch Kniat popularni trener Verla, koji je prošle sezone imao nekoliko dobrih rezultata protiv jakih timova, otišao je u Arminiu Bielefeld. Na njegovom mestu došao je Alexander Ende koji nema toliko iskustva u profesionalnom fudbalu kao trener. Pred njim je težak zadatak, jer će morati da uigra novi tim. Dosadašnji rezultati su pokazali, da još mnogo treba da radi.

Na ovom susretu, dajemo prednost Saarbruckenu, koji željno isčekuje prvu pobedu na domaćem terenu. Sa druge strane istu želju deli i Verl, ali ima tu još dosta rada, pre svega u odbrani. Samim tim igramo na manji ulog tip D2+, kao i DI1+&2+ (domaćin postiže gol u I poluvremenu i 2+ na celoj utakmici). Srećno!

FT:4:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje