sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – FC Viktoria Köln – Rot-Weiss Essen

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 FC Viktoria Köln – Rot-Weiss Essen W1 (1.54) VOID

Tim koji je pozitivno iznenadio na startu sezone je svakako Viktoria Köln. Ostvarili su 3 pobede na isto toliko odigranih utakmica uključujući i veliku pobedu nad prvologašem Werdera iz Bremena. Eksponat tima je svakako dobra ofanziva, 7 postignutih golova na 3 odigrane utakmice.

Sa druge strane, očekivalo se puno od Rot-Weiss Essena. Međutim, drugu sezonu zaredom prave istu grešku, loš početak u novoj sezoni. Poraz od Halleschera na startu, zatim remi sa Aue-om na domaćem terenu. Na gostovanjima nisu ulivali poverenja u prošloj sezoni, na 19 odigranih utakmica prikupili su svega 17 bodova, ali da stvar bude gora, to se nastavilo i u ovoj sezoni.

Sve u svemu, motivacija je na starni domaćina, kao i formu. U slučaju pobede, biće jedini tim koji je ostvario 3 uzastopne ligaške pobede, što je naravno i cilj. Na drugoj strani Essen nije ostavio pozitivan utisak, a i sumnjam da će nešto promeniti u ovoj utakmici. Samim tim igramo tip W1 (pobeda domaćina u slučaju nerešenog rezultata kvota je 1.00). Kao i na manji ulog I1v1 (poluvreme ili kraj 1). Srećno!

FT:0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje