nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – Duisburg – Verl

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 Duisburg – Verl 3+ (1.51) ✅/ na sitno I1+&3+ (1.70)

Verl je uvek bio dobar za klađenje na golove. Vrlo ofanzivna igra = puno golova. Iako je napad 3. po redu najboljih u ligi sa postignutih 8 golova, na drugoj strani prostor u odbrani nije popunjen, samim tim golovi u sopstvenoj mreži ne mogu da izostanu. Sa 11 primljenih golova, imaju najgoru odbranu u ligi. Što se proseka golova tiče, ove sezone na 5 odigranih mečeva viđeno je 19 golova, što je blizu 4 golova po meču.

Na drugoj strani, domaćin Dusiburg je pod velikim pritiskom. Pobeda u novoj sezoni nije ostvarena. Na 5 odigranih utakmica, imaju učinak od 3 remija i 2 poraza. Samim tim večeras bi morali nešto da preduzmu po tom pitanju, tako da je fokus u napadu i postizanju golova.

Sve u svemu, napomenuo sam u prethodnim analizama, da je Verl vrlo nezgodan protivnik, tako da ne bih da se kladim na konačan ishod. S obzirom da je Dusiburg pod pritiskom da ostavari pobedu, akcenat se stavlja u napadu. Na drugoj strani, Verl sam po sebi igra napadački, samim tim golovi ne bi treabli da manjkaju. Igramo tip 3+, kao i na manji ulog I1+&3+. Srečno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje