nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 4. kolo (petak)

BAJERN MINHEN – BAJER LEVERKUZEN

BAJERN MINHEN ima maksimalnih devet osvojenih bodova iz prve tri utakmice. Uspeli su da savladaju Verder Bremen (0:4) i Borusiju Mehengladbah (1:2) na gostovanjima i pred svojom publikom ekipu Augzburga (3:1). Čak devet postignutih golova na tri duele, što je izuzetno efikasno, ali od ovog tima se upravo to i očekuje. Ipak, na samo jednom duelu sačuvali su svoju mrežu netaknutom i time pokazali da imaju svoje defanzivne probleme, kao i minule sezone. Popularni „Bavarci“ pogotovo pred svojom publikom prikazuju veoma kvalitetne i efikasne partije, napada je svakako njihov najkvalitetniji deo tima, a sada će nastojati da se „osvete“ svom narednog rivalu za poraz u njihovom poslednjem odigranom susretu. Van stroja su – M.Neuer (prvi golman), R.Guerreiro (defanzivac), dok su upitni nastupi – D.Upamecano (defanzivac), J.Kimmich (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Ulreich – Mazraoui, Kim, De Ligt, Davies – Kimmich?, Goretzka – Sane, Muller, Coman – Kane

BAJER LEVERKUZEN je kao i njihov naredni protivnik maksimalan na startu sezone, a trenutno su i na liderskoj poziciji usled bolje gol razlike. Trijumfi protiv – RB Lajpciga, Borusije Mehengladbah i Darmštada. I oni su samo jednom sačuvali su svoju mrežu netaknutom, ali su sa druge strane itetako bili „raspucani“, jer su postigli čak 11 golova. Time pokazali su kakav će biti stil i način njihove igre. Protekle sezone ostali su bez plasman među TOP 4 tima i Lige Šampiona, a sada je upravo to i njihov glavni cilj. Na predhodnih 10 gostovanja u Minhenu pretrpeli su čak osam poraza, ali popularni „Farmaceuti“ nakon sjajnog početka sezone deluje da sada ipak imaju „čemu da se nadaju“. Izvan sastava su – Arthur (defanzivac), P.Schick (napadač), dok su neizvesni nastupi – P.Hincapie (defanzivac), T.Fosu-Mensah (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1) Hradecky – Kossounou, Tah, Tapsoba; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – Boniface

 

Glavni sudijaD.Schlager

Predlog za tipovanje – 1XGG / @1.75 ili 1+I&2+II / @1.85 (2:2/1:1)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Allianz Arena“ u Minhenu.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje