četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 3. Liga – Freiburg II – Sandhausen

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 Freiburg II – Sandhausen GGv3+ (1.47)/ na sitno 3+ (1.70)

Svi dobro pamtimo uspeh Freiburga II iz prošle sezone. Završili su na 2. poziciji, ali nisu imali pravo na promociju. Većina bitnih igrača su napustila tim tokom prelaznog roka, taj gubitak se oseća u ovoj sezoni. Na odigranih 8 utakmica, zabeležili su samo 1 pobedu (2 remija i 5 poraza). Kada je u pitanju domaći teren, još uvek nisu obradovali svoje navijače. Ujedno su i najgori domaćin lige, sa 2 osvojena boda na 4 odigrane utakmice.

Na drugoj strani, Sandhausen je imao uzbudljivu utakmicu u prošlom kolu. Igrali su nerešeno sa Viktoriom iz Kelna (3:3). Uspeli su da izvuku nerešen rezultat u samoj završnici meča. Forma je mešovita, na odigranihh 8 utakmica imaju učinak od 3 pobede, 2 remija i 3 poraza. Generalno očekivanja nisu ispunjena za jednog bivšeg drugoligaša, od mogućih 24 bodova prikupili su samo 11.

Sve u svemu, obe ekipe nisu u svom najboljem izdanju, takođe nedostaje im i odbrambena stabilnost. S obzirom na njihovu napadačku igru, trebalo bi da vidimo golove. Kao sigurniju varijantu igramo GGv3+, na manji ulog 3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje