ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 03.oktobar

Nastavlja se takmičenje u Ligi Šampiona. Za danas smo vam spremili dva zanimljiva predloga za kornere.

21h Lens-Arsenal

Duel dva tima koja bi mogla da nam donesu veliki broj kornera. Reč je o timovima koji svoju igru zasnivaju na dosta kornera.

Na mečevima Lensa u Ligi 1 u proseku pada 10 kornera i oni se nalaze u gornjem delu tabele. U prvom kolu su na gostovanju Sevilji napravili 5 kornera.

Sa druge strane je ekipa Arsenala. Arsenal je tim na čijim mečevima pada baš dosta kornera. U Premijer ligi na njihovim mečevima pada u proseku 11 kornera. U prvom kolu su protiv PSV-a napravili 4 kornera.

Ukoliko oba tima budu na svom proseku, a verujem da bi Arsenal mogao da napravi i više kornera od proseka,ovaj predlog bi trebalo da dođe.

Predlog : više od 8.5 kornera @ 1.53 maxbet


21h PSV-Sevilja

Još jedan duel iz iste grupe. Jako bitan meč za oba tima. Pobeda je preko potrebna i jednima i drugima. Trebalo bi da vidimo jedan meč visokog ritma.Takav meč bi mogao da donese dosta šuteva,napada,ali i kornera.

PSV je tim na čijim mečevima pada dosta kornera. Dolaze iz lige gde bude mnogo kornera,jednostavno stilovi fudbala su takvi. Kod kuće PSV u proseku pravi 7 kornera, a u proseku na njihovim mečevima pada preko 10 kornera. U prvom kolu su napravili 4 kornera na gostovanju Arsenalu.

Sa druge strane je Sevilja. Tim na čijim mečevima pada baš mnogo kornera. U proseku bude preko 11 kornera i oni su po tom parametru na prvom mestu na tabeli. U prvom kolu su napravili 6 kornera na domaćem terenu protiv Lansa.

Očekujem da oba tima naprave dosta korner,mogli bi i jedni i drugi da idu preko 4,možda i 5 kornera,što bi trebalo da bude dovoljno za ovaj predlog.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.50 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje