petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 3. Liga – Najava i prognoza meča Elversberg – Hallescher

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 13:00 Elversberg – Hallescher
TIP: G1+ (1.60) 51′:1:1

Hallescher trenutno u dobroj formi, sa 20. pozicije, popeo se na 15. poziciju. To je efekat novog trenera Sreto Ristića. Pod njegovim vođstvom Hallescher nije izgubio (2 pobede i 3 remija). U gostima igraju defanzivno u formaciji 4-2-3-1 i fokusiraju na kontranapade, do sada to je dalo rezultate na gostovanjima, protiv Verl-a i Meppen-a. Na 3 odigrana meča kao gosti, pod palicom novog trenera, postigli su bar jedan gol.

Na drugoj strani Elversberg u maloj krizi forme. Nisu uspeli da pobede na poslednjih 4 mečeva (3 remija i 1 poraz). Odbrana je pokazala nesigurnost, jer su na poslednjih 4 od poslednjih 5 utakmica primili bar 1 gol. Ne sumnjam, da će na kraju sezone obezbediti direktnu promociju, imaju prednost nad Wehen-om ukupno 8 bodova, ali nervoza u timu Elversberga, zbog trenutne forme svakako je prisutna.

Sve u svemu, očekuje se da Elversberg napada, a Halle brani. S obzirom na stil igre oba tima. Halle trenutno u dobroj formi i motivisan dolazi trenutnom lideru. Na drugoj strani, Elversberg pod pritiskom da ostvari pobedu, jer to nisu učinili na poslednjih 4 mečeva. Očekujem otvorenu utakmicu, Elversberg ostavlja puno prostora, kada napada, umalo nisu izbili protiv 1860 Munchen-a u završnici meča. To može upravo da iskoristi Halle, do sada su na isti način kažnjavali svoje protivnike. Mislim da vredi probati tip G1+ (gost postiže gol). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje