petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 2. Bundesliga – Najava i prognoza meča Sandhausen – St. Pauli

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Sandhausen – St. Pauli
TIP: I2v2 (1.65) #WIN ✅ HT:0:4

St. Pauli je jedini tim koji je zabeležio sve pobede (7 utakmica, 7 pobeda), od početka II polusezone, nijedan tim nema takav učinak, kada su u pitanju 3 najjače lige Nemačke. Zasluge idu najmlađem treneru u Nemačkom profesionalnom fubalu Fabianu Huzeler-u. Trenutno zauzimaju 7. poziciju na tabeli, sa osvojenih 38 bodova. Zaostaju 11 bodova u odnosu na tećeplasiranog HSV-a.

Sandhausen poslednji tim na tabeli, sa osvojenim 21 bodom. Novi trener Tomas Oral, koji je angažovan u februaru, ima zadatak da obezbedi opstanak. Međutim pod njegovim vođstvom, Sandhausen nije ostvario pobedu (2 remija i 1 poraz). Protiv St. Pauli-a nisu izgubili 6 utakmica kada su igrali na domćem terenu (3 pobede i 3 remija), što je tračak nade za navijače Sandhausena.

Na kraju krajeva, sastaju se 2 tima sa potpuno različitim ciljevima. Sandhausen na poslednjoj poziciji, želi opstanak. Na drugoj strani, St. Pauli se uključio u trku za promociju. Fabian Huzeler je oborio rekord Jurgena Klopa. U slučaju da ostvari pobedu u ovom meču, osmu u nizu, izjednačio bi se sa trenutnim rekordom, trenutno ga drži Jurhen Wahling koji je kao novi trener Hannovera 96 u sezoni 1986 ostvario 8 pobede u nizu.

St. Pauli igra odlično, igrači su dosta motivisani. Odbrana je stabilna, a napad dobro funkcioniše. Iako Sandhausen ima dobar učinak, protiv St. Pauli-a na domaćem terenu, mislim da ih danas neće moći zaustaviti. Igramo sigruniju varijantu I2v2 (poluvreme ili kraj 2). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje