➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 13:30 Sandhausen – St. Pauli
TIP: I2v2 (1.65) #WIN ✅ HT:0:4

St. Pauli je jedini tim koji je zabeležio sve pobede (7 utakmica, 7 pobeda), od početka II polusezone, nijedan tim nema takav učinak, kada su u pitanju 3 najjače lige Nemačke. Zasluge idu najmlađem treneru u Nemačkom profesionalnom fubalu Fabianu Huzeler-u. Trenutno zauzimaju 7. poziciju na tabeli, sa osvojenih 38 bodova. Zaostaju 11 bodova u odnosu na tećeplasiranog HSV-a.

Sandhausen poslednji tim na tabeli, sa osvojenim 21 bodom. Novi trener Tomas Oral, koji je angažovan u februaru, ima zadatak da obezbedi opstanak. Međutim pod njegovim vođstvom, Sandhausen nije ostvario pobedu (2 remija i 1 poraz). Protiv St. Pauli-a nisu izgubili 6 utakmica kada su igrali na domćem terenu (3 pobede i 3 remija), što je tračak nade za navijače Sandhausena.

Na kraju krajeva, sastaju se 2 tima sa potpuno različitim ciljevima. Sandhausen na poslednjoj poziciji, želi opstanak. Na drugoj strani, St. Pauli se uključio u trku za promociju. Fabian Huzeler je oborio rekord Jurgena Klopa. U slučaju da ostvari pobedu u ovom meču, osmu u nizu, izjednačio bi se sa trenutnim rekordom, trenutno ga drži Jurhen Wahling koji je kao novi trener Hannovera 96 u sezoni 1986 ostvario 8 pobede u nizu.

St. Pauli igra odlično, igrači su dosta motivisani. Odbrana je stabilna, a napad dobro funkcioniše. Iako Sandhausen ima dobar učinak, protiv St. Pauli-a na domaćem terenu, mislim da ih danas neće moći zaustaviti. Igramo sigruniju varijantu I2v2 (poluvreme ili kraj 2). Srećno!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.