utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 3. Liga – Najava i prognoza utakmice – Elversberg – Viktoria Koln

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 Elversber – Viktoria Koln
TIP: na manji ulog X2 (2.35)

Elversberg se muči u poslednje vreme. Iako su ostvarili pobedu protiv Verl-a u prošlom kolu, nisu bili bolji tim na terenu. Dobili su penal u poslednjem minutu, jer je odbrambenog igrača Verl-a nesretno pogodila lopta. Pored vidljivog pada forme, veliki hendikep u ovom meču biće odsustvo najboljeg strelca Luca Pascal Schnellbacher (22/13 F), jer je dobio crveni karton u prošlom meču, pored toga zbog nagomilavanja žutih kartona Robin Fellhauer (26/4 D) je takođe suspendovan.

Na drugoj strani, drago mi je što se kod Viktorie Koln kockice polako slažu. Viktoria nije izgubila na poslednjih 6 utakmica (4 pobede i 2 remija). Bolje igraju na gostovanjima, nego li kod kuće, samo 1 poraz na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima.

Sve u svemu, čini se kao da je koncentracija kod lidera malo popustila. Na poslednjih nekoliko mečeva, nisu izgledali toliko ubedljivo kao na početku sezone. Pored toga, najbolji strelac je suspendovana. Na drugoj strani, Viktoria trenutno neporažena na poslednjh 6 mečeva. Iako kladionice favorizuju lidera, mislim da gosti mogu pružiti dobar otpor. Samim tim idemo sa malo rizičnijom opcijom X2, na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje