petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka – Češka Republika (EURO U21) najava i prognoza meča!

Od 18 časova, očekuje nas prvi meč C grupe, na šampionatu Evrope za mlade selekcije, a sastaju se selekcije Nemačke i Češke Republike, meč će biti odigran na stadionu Mieyski u Tychiu, a sudiće ga Španac Jesus Manzano.
Stadion na kojem će se odigrati meč u Tychiu!

Nemačka mlada reprezentacija plasirala se na ovo takmičenje sa 10 pobeda u grupi 7, u kojoj je bila sa selekcijom Austrije, Finske, Azerbejdžana, Rusije i Farskih Ostrva. Nemačka je imala gol razliku 35:8. Naročito se istakao Davie Selke napadač Lajpciga sa 7 golova. Dok su Arnold , Meyer i Sane postigli po 5 golova.

Za razliku od tima koji je nastupao u kvalifikacijama, ovaj selekciji će faliti nekoliko igrača koji su prekomandovani u A selekciju za Kup Konfederacija, a to su Leroj Sane iz Mančester Sitija, Ginter igrač Dortmunda, Goretzka iz Šalke, kao i najbolji strelac Bundeslige Verner iz Lajpciga, kao i defanzivac Bajerna, Džošua Kimih.

Na golu će nema Velenreutera, golmana Šalke koji ima najviše nastupa na ovoj pozicji, a sva ostala tri golaman ravnopravno konkurišu za mesto jedinice. Što se tiče defanzive sigurni su Toljan iz Hofenhajma, Stark iz Herte i zamenik kapitena Gerhart iz Volfusburga. Vezni red velika je snaga ovog tima, tu su Max Meyer iz Šalke i Makisimilan Arnold, igrač Volfsburga i kapiten ove selekcije. Oko ova dva igrača se sve vrti u organizaciji igre. Novo pojačanje Bajerna, Serž Gnabri predstavljaće opasnost po odbranu protivnika sa krilnih pozicija. Najveća opasnost odbrani Češke će pretiti od Selkea, najboljeg strelca u kvalifikacijama i igrača Lajpciga. Poslednja 4 meča koja je odigrala ova selekcija, završene su identičnim rezultatom 1:0.

Selke igrač koji je najbolji napadač ove selekcije uz njegovog saigrača Vernera koja je u A selekciij!

Češka Republika kao i uvek ima odličnu selekciju u mlađim kategorijama, na prvenstvo se plasirala sa prvom mesta u grupi 1, ispred Belgije, Crne Gore, Malte, Letonije i Moldavije. Ostvarili su skor 7-2-1 i gol razliku 29:10. Posebno su se istakli Patrik Scik  sa 10 golova, Čermak sa 6 golova i Černi sa 3 gola.

Gotovo najjača moguća selekcija je stigla na takmičenje. Na golu je Zima, golman Đenove, kome može problem da predstavlja nedostatak takmičarskih utakmica u klubu. Ostatak tim sa izuzetkom par igrača čine igrači iz domaćih klubova, sa solidnim iskustvom u seniorskom fudbalu. U defanzivi su tu Luftner iz Slavije Prag, Vraštil iz Brna, Mateju iz Plzena i Havel iz Bohemiansa, kao i Stefan Simić igrač Muskerona. Što se tiče veznog reda, glavni igrač je Černi iz Ajaksa, strelac tri gol u kvalifikacijama. Važan igarač je i Čermak, ofanzivni vezni fudbaler Sparte iz Praga. Barak iz Slavije i Souček iz Slovan Libereca daće svoj doprinos. Napada tim stoji na plećima najboljeg strelca iz kvalifikacija Patrika Schika fudbalera Sampdorije koji je ove sezone za svoj klub u Seriji A, postigao 11 golova na 32 meča. Uz njega tu je i Jankto napadač Udinezea, ali i igrač koji može da nastupi na ofanzvnim pozicijama u veznom redu.

Patrika Schika napadač Češke koji se dokazao i u Serija A u dresu Sampdorije!

Obe selekcije karakteriše vrlo ofanzivna igra što pokazuju i rezultati njihovih utamica do ovog prvenstva, od poslednjih 10 mečeva Nemačke selekcije na 7 smo mogli da vidimo 4 i više golova, dok od poslednjih 10 mečeva Češke Republike 8 je završeno sa tri i više golova. Za ovaj meč imamo dva predloga, pobeda Nemačke koja se plaća kvotom 1,60, kao i pobeda Nemačke u kombinaciji sa tri i više gola koja se plaća kvotom 2,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje