utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: DBF Pokal – Stuttgart – Union Berlin

➡️ NEMAČKA: DFB Pokal
🇩🇪 18:00 Stuttgart – Union Berlin na manji ulog D2+ (1.65)

Izgleda da se ne nazire svetlo na kraju tunela za Union Berlin. U ovo vreme, prošle godine situacija bi bila skorz drugačija, verovatno da bi Union Berlin bio favorit. Međutim, trenutno su velikoj krizi forme, 10 vezanih poraza u nizu. Situacija u klubu, kao i vani je loša. Navijači su vrlo nezadovoljni. Trener Urs Fischer je dosta kritikovan, dok igrači nemaju motivacije.

Na drugoj strani, trener Stuttgarta Sebastian Hoeness radi odličan posao. Pod njegovim vođstvom, na domaćem terenu zabeležena su samo 2 poraza na 11 odigranih utakmica. Nedavno su prekinuli odličan niz (8 vezanih pobeda u svim takmičenjima), tačnije prekinuli su ga u poslednjem meču, gde ih je savladao Hoffenheim (2:3). Ali generalno Stuttgart igra znatno bolje, nego li prošle sezone i to se vidi na terenu.

Sve u svemu, favorit je Stuttgart. Na drugoj strani u timu Union Berlina nista ne funkcioniše, sama činjenica da su vezali 10 poraza ne uliva nadu da će se nešto promeniti večeras. Sa 18 postignutih golova na domaćem terenu na 5 odigranih utakmica, Stuttgart ima 2. najbolji napad lige. Kada pogledamo statistiku Union Berlina na gostovanjima u proseku primaju 2 golova po meču. Samim tim igramo tip D2+, na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje