utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: DBF Pokal – Homburg – Greuther Furth

➡️ NEMAČKA: DFB Pokal
🇩🇪 18:00 Homburg – Greuther Furth na manji ulog D1+ (1.60)

Jedan od glavnih kandidata da se nadje u 3. ligi je upravo Homburg. Nakon turbulentnog starta, na poslednjih 5 ligaških mečeva, ostvarili su 4 pobede i 1 poraz. Faktor njihovog uspeha je svakako ofanzivna moć. Na odigranih 15 utakmica, postigli su 34 golova, nešto više od 2 gola po meču. Na domaćem terenu napadači su bili vrlo raspoloženi u poslednje vreme. Postigli su 9 golova na 3 odigranih utakmica. Ujedno zabeležili su samo 1 poraz ove sezone pred domaćom publikom.

Na drugoj strani u goste im dolazi favorizovani Greuther Furth. Međutim, gostivanja im ne idu baš najbolje ove sezone. Na odigranih 5 ligaških utakmica prikupili su samo 2 boda i primili 11 golova. Trener će napraviti minimalne promene u sastavu. Nastupi u kupu nisu za pohvalu, samo jednom od 2017. godine su uspeli da napreduju u 3. kolo.

Sve u svemu, Homburg je jednom već dokazao da se ne plaši favorita. U prethodnom kolu kupa su savladali Bundesligaša Darmstadta ubedljivim rezultatom na domaćem terenu (3:0). U goste im dolazi još jedan favorit, Greuther Furth koji će biti pod pritiskom da ostvari plasman u naredno kolo. Na gostovanjima kao što sam napomenuo, ne ide im baš najbolje, isto tako u proseku primaju po 2 gola u gostima. S obzirom da će motivisani Homburg imati prednost domaćeg terena i sa vrlo raspoloženim napadom, mislim da vredi probati na manji ulog tip D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje