subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nerešeno na poluvremenu (predlozi mečeva uz analizu za ovu igru) 21.4.2023.

Nova rubrika na našem sajtu sa kojom počinjemo od danas 30.03.2023. godine i u kojoj ćemo pokušati da vam ukažemo na neke mečeve koji bi pre svega zbog statistike i igara timova u ovom trenutku mogu da dođu nerešeno na poluvremenu, a ako se pogleda analitički, najveći broj mečeva procentualno i dolazi X pp.


22:30 Cajamarca – Grau (Peru 1)

Posle pet vezanih pogodaka, juče smo promašili meč sa Malte iako je bilo prilika da gost izjednači u prvom delu igre, ukoliko ste se pak opredeili za igru p/kX prošli ste šesti meč uzastopno!

Danas smo odabrali meč iz Perua, gde se sastaju dva tima koja su u uvodnih 10 mečeva lige, po sedam puta odigrali susrete gde je viđen remi na poluvremenu. Uz to na 5 od 6 domaćih mečeva Cajamarce je bilo nerešeno na poluvremenu, kao i na 3 od 4 gostovanja ekipe Grau. Kada se na to doda da je remi na poluvremenu bio i na prethodna 4 međusobna meča, ovaj susret deluje kao idealan za predloženu igru.

Kvota na igru: Xpp je danas 2,05, dok je igra p/k X plaćena kvotom 1,70.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje