petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NFL,najava, predlozi za klađenje (UTAKMICE OD 22h)

Već smo Vam ranije najavili mečeve koji se igraju od 19h,koje možete pogledati ovde (svi predlozi su prošli), a sada ćemo Vam napisati najave za ostale mečeve u toku noći.

Od 22: 05h igra se jedan duel

Seatlle Seahawks-Los Angeles Rams

Jedan vrlo zanimljiv i neizvestan meč. Duel dva tima koja se bore za mesto u plej ofu. Prvi ovosezonski duel dobio je Sijetl sa 6 razlike u gostima. Pitanje je koliko može Rasel Vilson jer igra sjajno u poslednje vreme, sve zavisi od njega,ukoliko odbrana Ramsa uspe da ga zaustavi slavice na ovom meču. Duel dve sasvim solidne odbrane. Napad Remsa je raznovrsniji u odnosu na napad Sijetla i to je možda njihova mala prednost na ovom meču.

Od 22:25h na programu su dva duela

Pittsburgh Steelers-New England Patriots

Bez sumnje derbi kola. Sudar dve sjajne ekipe,sudar dva skoro pa redovna učesnika plej ofa. Duel koji može u mnogome da odredi poziciju 1 na tabeli konferencije. Sudar dva sjajna napada.

Patriote u ovaj meč ulaze nakon šokantnog poraza od Majamija u prošlom kolu. Imaju problema sa odbranom,dosta povređenih igrača i pitanje je koliko ovako okrnjena odbrana može da se nosi sa sjajnim napadom Stilersa. Patriote će morati da se uzdaju u svoj napad i da bukvalno postignu više poena od Stilersa,odbrana neće biti od velike pomoći. U napadu su jači za Gronhovskog koji se vraća u tim.

Stilersi su u prošlom kolu slavili u velikom derbiju protiv Baltimora i to im je podiglo samopouzdanje zasigurno. U strašnoj su seriji od 8 vezanih pobeda.

Ovo bi trebalo da bude jako efikasan duel, sasvim je moguće da oba tima idu preko 30 poena.

San Francisco 49ers-Tennessee Titans

San Francisko nema šanse za plej of,ali neće se predati zasigurno. U seriji su od dve pobede. Njihova odbrana i ne funkcioniše najbolje ove sezone prosečno dozvoljavajući 24 poena po meču.

Tenesi u ovaj meč ulazi pod imperativom pobede. Ukoliko žele plej of moraju dobijati ovakve mečeve. Mariota će morati da bude na visini zadatka,iako on u gostima ove sezone i ne igra nešto preterano dobro, mnogo bolje igra na svom terenu.

U ponedeljak je na programu jedan duel

Oakland Raiders- Dallas Cowboys

Još jedan vrlo bitan meč,posebno za Dalas. Dalas je u seriji od dve pobede i ukoliko žele da održe šansu za plej of ovaj meč moraju da dobiju. Ovo će biti poslednji meč bez Eliota,koji se vraća u sledećem kolu. Sigurno da će Dalas biti značajno jači njegovim povratkom,ali bez pobede na ovom meču i neće im to mnogo značiti.

Duel dve dobre ofanzivne linije bi mogao da donese jedan efikasan meč.

U utorak imamo takođe jedan duel

Tampa Bay Buccaneers-Atlanta Falcons

Jako bitan meč za Falkonse. Ukoliko žele plej of moraju dobiti ovo. Tampa i nema nekih posebnih ambicija. Prvi meč ovih timova dobili su Falkonsi 34-20. Zanimljivo je to da na mečevima na kojima postignu 20 + poena Falkonsi slave,imaju 8-0 skor na 20+ postignutih poena ove sezone. S obzirom da odbrana Tampe dopušta u proseku 24 poena po meču nije nemoguće da se to dogodi i na ovom meču.

Predlozi za klađenje:

Pittsburg-New England domacin 25.5 više @ 1.85

Tampa – Atlanta 2  @ 1.40

Kvote su iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje