ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nišlije menjaju sportskog direktora tokom zimske pauze

Radnički iz Niša ima novog sportskog direktora, a u pitanju je Bratislav Ristić. Očigledno da su Nišlije odlučile da zimsku pauzu iskoriste za rekonstrukciju tima, počevši od uprave, a ne samo od igračkog kadra.

Ristić je karijeru završio 2013. godine, a branio je boje Klub Briža, Metalurga, Malage, Kubana iz Krasnodara, Slavije iz Sofije, Rada, Čikaga, Olimpika iz Sarajeva i Čelika iz Nikšića.

Izuzetno mi je drago što ću imati priliku da doprinesem boljoj organizaciji i rezultatima kluba. Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba i od prvog čoveka Radničkog, Ivice Tončeva dobio jasne smernice kako će se Radnički menjati. Mislim da je vreme da Radnički krene uzlaznom putanjom. Neće mi biti lako, jer je dosta posla pred nama, ali sam zaista optimista. Važno je naravno i domaćinsko poslovanje, a znam da se u ovom klubu tako posluje. Mogu da istaknem da će biti promena u sportskom sektoru u narednom periodu. Postepeno ćemo menjati neke stvari u skladu sa našim mogućnostima. Ne možemo sada odjednom sve da menjamo ili da odsečemo ceo klub. Imamo jaku Upravu, prave ljude sa kojima možemo da napravimo iskorak prepoznatljiv u Srbiji. I tu nije bitan samo novac za neke promene, bitna je dobra organizacija, da se zna ko šta radi„, izjavio je Ristić, a objavljeno je na klupskom sajtu.


Slika preuzeta sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje