petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njegov odlazak je veoma izvestan

Ajaks ima zaista sjajnu sezonu iz sebe, jer su uspeli da osvoje titulu prvaka Holandije, nacionalni kup, a stigli su i do polufinala Lige Šampiona, gde ih je bukvalno par sekundi delilo od plasmana u veliko finale.

Brojni fudbaleri „Kopljanika“ tako su odigrali sjajnu sezonu, a jedan od njih je svakako i marokanski reprezentativac, Hakim Zijeh koji je tokom ove sezone postigao 21. pogodak uz 24 asistencije za gol.

Stoga, privukao je interesovanje brojnih evropskih velikana poput – Bajern Minhena, Borusije Dortmund, Mančester Junajteda i drugih, a kako njegova otkupna klauzula iznosi „samo“ 25 miliona eura, 26-godišnji fudbaler će predstojećeg leta gotovo sigurno promeniti klupske „boje“, što je i potvrdio sportski direktor holandskog kluba, Mark Overmars.

„Transfer Zijeha tokom leta je veoma izvestan. On će otići kada dobije ponudu od nekog od najvećih klubova. Imamo takav dogovor sa njim, i nećemo mu praviti problem kada dobije takvu ponudu. Postoji veliko interesovanje za Hakima, zbog sjajnih nastupa u Ligi Šampiona, te mnogi klubovi motre na njega“, izjavio je Overmars.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje