petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Njegovi mečevi skoro uvek u overu

Argentina će u okviru Dejvis kupa dočekati Čile. Po pravilu kada je Južna Amerika u pitanju podloga je šljaka, a zanimljivo je da se igra u dvorani što apsolutno odgovara našem tipu.

Meč koji je nama zapao za oko jeste između Nikolasa Kikera i Nikolasa Jarija, i mi predviđamo da će ovaj meč otići u debeli over. Glavni razlog zašto igramo ovaj tip jesu igre Jarija. Ko ga je nekad gledao mogao je da vidi jednog visokog i korpuletnog igrača koji se odlično snalazi na šljaci, iako po građi to ne bi trebao biti slučaj. Iako servis na šljaci ne znači mnogo , Jarijev servis je toliko dobar da mu daje ogromnu prednost u poenu. To što se igra u dvorani će mu dodatno pomoći, jer neće biti vetra, i u dvoranskim uslovima servis još više dolazi do izražaja. Na svoj servis Jari je jako dobar, dok je u ritern gemovima jako slab.

Njegov protivnik Kiker je sasvim suprotan tip igrača. Niskog rasta kao i težišta, brz, odlično pokriva teren. Jednostavno ima sve što je potrebno za dobre rezultate na šljaci. Njegov cilj bi trebao biti da produži poen što je više moguće, jer u tim dugačkim razmenama Jari nema šanse. Čileanac je slab sa proklizavanjima na šljaci koja su jako bitna stvar na ovoj podlozi. Što je poen duži šanse da Kiker osvoji poen eksponencijalno rastu u to nema sumnje.

Kada se sve sabere i oduzme biće ovo duel dva različita stila. Jari će skraćivati poene, dok će ih Kiker produžavati.
Još jedna zanimljiva činjenica vezana za Jarija jeste statistika njegovih mečeva. On je do sada odigrao 18 mečeva i na margini od 21,5 gemova na 15 mečeva je došao over, a kada je margina od 22,5 gemova u pitanju over je došao na 11 mečeva. Treba istaći da je poslednja dva meča Jari igrao na betonu gde je dosta slabiji tako da bi ovaj prosek bio još bolji.

Mi očekujemo jedan neizvestan meč vrlo verovatno u tri seta.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koje nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje