petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njena forma ne garantuje laganu pobedu

I poslednji predlog za danas je takođe sa turnira u Madridu, ali iz ženskog dela. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Sorana Kiristea i Karolin Garsija.

Kladionice su postavile Garsiju za izrazitog favorita sa čim se mi ne bi složili barem po prikazanom.

Ženski tenis je sam po sebi vrlo škakljiv za klađenje. Malo je igračica koje igraju u kontinuitetu i zato nemate na koga da se oslonite. Karolin Garsija ove sezone apsolutno ništa nije prikazala i pa po nama ne zaslužuje ovu kvotu 1,30.

Ono na šta mi igramo ovde jestu dobre igre Rumunki u Madridu. Ko ne zna vlasnik turnira je Jan Cirjak, bivši rumunski teniser, a sada preduzetnik. Kiristea i Halep su igračice koje u poslednje vreme igraju sjajan tenis u Madridu. Halepova je osvojila dve titule, a Kiristea je dva puta igrala četvrtfinale. Iz nekog razloga Rumunke igraju sa nešto većim žarom ovde u Madridu, a pa je eto ista ta Kiristea izbacila Medison Kiz koja je u top 15 igračica. Ovo nikako nije slučajnost, jer se dobri rezultati stvaraju u kontinuitetu.

Ako pogledate formu Karolin Garsije i njene rezultate možete videti da je samo dva puta uspela da veže dve pobede. To se dogodilo u Melburnu gde je igrala treće kolo i u Majamiju gde je isto igrala treće kolo. Skromno za igračicu tog kalibra, a Kiristea može da joj parira posebno ovde u Madridu gde joj uslovi baš odgovaraju.

Ovde se kladionice kao po običaju vode rankom koji aposlutno nema nikakav značaj, posebno u ženskom tenisu gde je sve moguće. Garsija i ako bude pobedila ne verujemo da će to biti lagano, pa iz tog razloga igramo kontra hendikep gemove na Kiristeu.

Predlog za klađenje: Hendikep gemovi +4,5 na Kiristeu 1,85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje