četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejntsi – Džeksonvil Jaguarsi – Najava meča uz predlog

Drugo kolo predsezone zatvaraju Nju Orelans i Džeksonvil. Favorit za pobedu je Nju Orleans čija se pobeda plaća kvotom 1,50.

Ovde je Nju Orlenas favorit, možda i veći nego što ove kvote govore. Naravno, kladionice su oprezne, jer su u pitanju prijateljski mečevi, no mi ćemo rizikovati, jer po nama ima dosta osnova koji idu u prilog Nju Orleansu.

Pre svega stanje u Nju Orleansu je posle dugo vremena zamršeno. Dru Bris je otišao u penziju i sada se vodi borba za mesto prvog kvotrebeka između Tajsoma Hila i Džejmisa Vinstona. U prvom kolu protiv Rejvensa ni jedan ni drugi se nisu proslavili, jer su Sejntsi poraženi. Poraz kao poraz je sastavni deo igre i to nije problem. Veći problem su izgubljene lopte kojih je bilo čak šest. Nju Orleans je bio dosta bolji tim tokom većeg dela utakmice, ali te izgubljene lopte su ih na kraju koštale.

I jedan i drugi su svesni da moraju dosta bolji i sigurno će tako večeras. Za očekivati je da će Šon Pejton polako ubacivati i startere, te treba očekivati dosta bolji napad Nju Orelansa.

U svakom pogledu Nju Orleans je jači tim. Džeksonvil možda ima Trevora Lorensa, ali ne verujemo da će on igrati celu utakmicu, jer je prvi pik na draftu i treba im za celu sezonu. Rezerve Nju Orleansa su za klasu jači igrači, oba rezervna kvoterbeka imaju već dosta iskustva u NFL ligi i to u ovakvim mečevima donosi prevagu.

Predlog za klađenje: Pobeda Nju Orleansa sa 4 poena razlike
Sigurnija opcija: Čista pobeda Nju Orleansa 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje