petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njukasl „odrešio kesu“

Engleski premierligaš – Njukasl predstavio je svoje najskuplje pojačanje u klupskoj istoriji u vidu švedskog reprezentativca – Aleksandera Isaka.

22-godišnji centralni napadač dolazi u transferu vrednom 70 miliona eura fiksno, kao i dodatnih 5 miliona eura kroz bonuse uz 10% od naredne prodaje iz redova španskog kluba, Real Sosijedada. Talentovani golgeter je sa upravom „Svraka“ ugovorio saradnju do leta 2028. godine i odabrao dres sa brojem 14.

 

„Oduševljen sam zbog dolaska u Njukasl. Bila je to velika, velika odluka za mene, ali to je odluka kojom sam zaista zadovoljan. Ovo je veliki, istorijski klub za koji mislim da bi svako želeo da igra, sa neverovatnim navijačima. Oni su bili veliki deo zašto sam došao ovde, a takođe i projekat kluba, u koji zaista verujem“, rekao je Isak u svom prvom intervjuu.

„Veoma sam uzbuđen što je Aleksandar odlučio da nam se pridruži. On je izuzetan talenat koji je u stanju da da veliki doprinos timu. On je tehnički veoma dobar, sa mešavinom atributa koji će nas upotpuniti u fazi napada, a pritom ima mnogo prostora da napreduje. Želim da se zahvalim vlasnicima kluba što su Aleksandra doveli u Njukasl“, dodao je trener ekipe – Edi Hau.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje