petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nova drama, nova pobeda Đerea za plasman u polufinale Vinston Salema!

Srpski teniser Laslo Đere nastavlja sa impresivnim na turniru u Vinston Salemu. Ovoga puta pao je iskusni Rišar Gaske koji je na kraju morao pružiti ruku Đereu. Đere je slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:4 3:6 7:6 (8:6) i tako obezbedio plasman u polufinale.

Bio je to još jedan uzbudljiv i neizvestan meč. U prvom setu u ranoj fazi viđena je razmena brejkova. Đere je prvi napao, a Gaske momentalno uzvratio. U četvrtom gemu Đere ponovo pravi brejk i tu prednost čuva do kraja seta.

Drugi set takođe donosi veliku borbu i odgovor Gaskea. Francuz je u drugom gemu došao brejka i bez većih problema sačuvao tu prednost do kraj seta.

Odlučujući set donosi najveće uzbuđenje. Ponovo su teniser razmenili brejkove, a onda se ušlo u mirniju fazu. Primarno je bilo da se sačuva sopstveni servis i tako je i bilo. Otišlo se u taj brejk u kojem su oba igrača imala meč loptu, a svoju je iskoristio Đere.

Đere će tako imati priliku da igra za plasman u finale, a njegov rival će biti Švajcarac Mark Andrea Hasler. U drugom polufinalu igraće Adrijan Manarino i Botik Van De Zandšulp.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje