ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković – Nik Kirjos – Najava finala Vimbldona

Poslednji dan Vimbldona rezervisan je za muško finale i ovaj članak će biti posvećen tom meču. Snage će odmeriti Novak Đoković i Nik Kirjos. Kladionice u ovom duelu apsolutnu prednost daju srpskom teniseru. Đokovićeva pobeda se plaća sa skromnih 1,30, dok je margina za gemove postavljena na po nama visokih 38,5. Kada kažemo visoki mislimo pre svega zbog kvote na pobedu Đokovića koja je premala u odnosu na postavljenu marginu.

Arhi neprijatelji su na ovom Vimbldonu postali prijatelji. Da, zvuči neverovatno, ali je istinino. Opšte je poznata Kirjosova netrpeljivost prema Đokoviću. Mnogo puta Australijanac je preko društvenih mreža slao otrovne strelice prema srpskom teniseru i tenzija na njihovim mečevima se mogla seći nožem.

Ipak, ove godine se sve promenilo. Đoković je početkom godine proživeo pravu torturu u Australiji, a zanimljivo podršku je dobio upravo od svog arhineprijatelja. Nik Kirjos je uputio veliku podršku Đokoviću i ovaj je znao to da ceni.

Rezultat svega jeste pravi prijateljski odnos pred ovaj duel. Zašto je ova pričica bitna? Bitna je zbog ishoda meča. Pod tenzijom bi bila skroz druga priča. Meč bi bio kvalitetniji i neizvesniji, a ovako će biti prava limunada i to u režiji Novaka Đokovića.

Nik Kirjos baš i nema iskustva u ovakvim mečevima. Ako se malo dublje analizira njegova karijer može se reći da on ne zna da igra velike mečeve, jer je svaki iole jači meč na grend slemovima izgubio.

Najjače oružje Kirjosa je svakako servis. Australijanac ima pravu raketu od servisa, ali ovoga puta sa druge strane je najbolji riterner u istoriji ove igre. Verujemo da će Đoković uspevati da upasivi servis Kirjosa i kroz igru u polju izbaci ga iz ritma, što realno i nije tako teško.

Dakle, iz ovoga se može zaključiti da Kirjos ima male šanse da osvoji titulu. Sad se samo postavlja pitanje dal će doći over gemovi.

Mi mislimo da hoće, a razlog je prost. Ovogodišnji Vimbldon je po svom kvalitetu bio u rangu mastersa u Monte Karlu. Mnogo igrača nije igralo zbog zabrane. Mnogo igrača je odustalo zbog Korone i sve je to dovelo da kvalitete mečeva bude kriminalno loš.

Ovaj meč je spektakl i kao takav treba da potraje što je duže moguće. Cena karte za ovaj meč su basloslovno visoke i kreću se od nekoliko hiljada funti do nekoliko desetina hiljada funti. Zašto je ovo bitno? Pa bitno je jer neće niko da plati 10 000 funti i da gleda čišćenje 3-0 za sat i po vremena. Nikome to ne ide u korist osim pobedniku, a on se tu ništa na pita, to je valjda svima jasno.

U skladu sa tim igramo over gemove, jer ovo je igra za masu i treba da bude duga i zanimljiva. Igrači na terenu su se menjali i menjaće se .Nije bitno dal tu bio Đoković, Nadal, Federer ili bilo koji drugi. Bitno je da se okreće ogroman novac i da svi budu zadovoljni, a svi će biti zadovoljni ako ovaj meč bude potrajao.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje