četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Formula 1: Velika nagrada Austrije – Najava trke

Danas je na programu trka za Veliku nagradu Austrije na legendarnom Red Bul Ringu.

Ferštapen je juče bio prvi u sprint trci što znači da kreće sa pol pozicije. Kvota na njegovu pobedu iznosi smešnih 1,50 i to nije vredno razmatranja.

Ono što je nama zanimljivo jeste drugi vozač Red Bula Čeko Peres. Opcija koja nam je vrlo zanimljva je da Peres trku završi među prva tri.

Ova trka je domaća za Red Bul i verujemo da su se u Red Bulu dobrano spremili za ovu trku. Ono što nam daje neku dozu samopouzdanja jeste haos koji vlada u Ferariju. Po svim parametrima Lekler i Sains mogu da pariraju Red Bulu, ali kada dođe trka oni donose katastrofalne odluke koje idu na štetu njihovim vozačima. To se dešava iz trke u trku i vrlo verovatno će se desiti i danas.

Peres nekako bez mnogo pompe radi sjajan posao. Kada treba da šiti Ferštapena onda ga štiti. Kada treba da osvoji poene on osvoji. Ferštapen je pokazao da je ovde ubedljivo najbrži što znači da bi Peres ovoga puta mogao da se trka za sebe. U takvim okolnostima on ima realnu šansu da se nađe među prva tri.

Predlog za klađenje: Peres u prva tri 2,00 (Soker)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Automoto sport generalno gledano nije pogodan za klađenje, ali ulozi trebaju biti simbolični da bi praćenje trke bilo još bolje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje